Međedović bio na pragu senzacije: Medvedev u Rimu pobedio Srbina na iskustvo

Masters u Rimu igra se za nagradni fond od 7.877.020 evra

13.05.2024. 23:03
  • Podeli:
hamad međedović, danil medvedev - 13 maj 2024 - profimedia-66427e9c1d335.webp Foto: Profimedia

Srpski teniser Hamad Međedović eleminisan je sa Masters turnira u Rimu pošto je večeras u trećem kolu poražen od branioca titule Rusa Danila Medvedeva sa 2:1 (7:6, 2:6, 7:5). Meč je trajao dva sata i 53 minuta.

U prvom setu viđena su četiri brejka, Medvedev je napravio brejk u prvom gemu, ali je Međedović uspeo dođe do taj-brejka u kojem je drugi teniser sveta bio bolji.

Međedović, 121. teniser na ATP listi, je odličnom igrom u drugom setu protivniku prepustio dva gema i set rešio u svoju korist rezultatom 6:2. Ruski teniser je u trećem setu vodio 4:1, Hamad je uspeo da izjednači na 4:4, ali je sedam godina starijem Rusu ipak pripao set rezultatom 7:5.

Medvedev će u osmini finala igrati protiv 16. igrača sveta Amerikanca Tomija Pola, koji je u trećem kolu savladao Nemca Dominika Kepfera.

Masters u Rimu igra se za nagradni fond od 7.877.020 evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()