Nadal: Ako stignem ovakav u Pariz, neću igrati

Nadal je pred prvi meč u glavnom gradu Španije održao konferenciju za medije, na kojoj je pričao o ciljevima u Madridu, ali kasnije tokom sezone

24.04.2024. 15:08
  • Podeli:
nadal-662903e20b4d7.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez

Španski teniser Rafael Nadal na startu Mastersa u Madridu za protivnika će imati američkog tenisera Darvina Blanka.

Nadal je pred prvi meč u glavnom gradu Španije održao konferenciju za medije, na kojoj je pričao o ciljevima u Madridu, ali kasnije tokom sezone.

"Moj cilj za ovu nedelju je da budem na terenu i da uživam što je više moguće. Želim da završim turnir živ i uživam u činjenici da imam priliku da se takmičim još jednom. Ovde sam, dajem sebi šansu i nadam se da će se stvari poboljšati. ne gubim nadu. U sportu se stvari mogu vrlo brzo desiti”, rekao je Nadal.

Pričao je i o nastupu na Rolan Garosu.

"Ako stignem u Pariz ovako kako se osećam danas, neću igrati. Igraću Rolan Garos ako se osećam konkurentno. Ako mogu da igram, igraću. Ako ne mogu da igram, ne mogu. To neće biti smak sveta ili kraj moje karijere. Još uvek imam ciljeve posle Rolan Garosa, kao na Olimpijskim igrama", rekao je Nadal.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()