Nadal: Razmatram učešće u Indijan Velsu

Španac je nedavno izjavio da ide ka svojoj poslednjoj sezoni u svetu tenisa i da je kraj karijere sve bliži

04.03.2024. 13:16
  • Podeli:
nadal tanjug ap-65982668578fb.webp Foto: AP Photo/Tertius Pickard

Španski teniser Rafael Nadal rekao je da i dalje nije siguran hoće li nastupiti na prvom Mastersu sezonu u Indijan Velsu.

Nadal je ovu izjavu dao posle egzibicionog meča protiv Karlosa Alkarasa u Las Vegasu, koji je izgubio.

Podsetimo da je Rafa bio na terenu kada je bila na snazi australijska turneja, gde je u Brizbejnu poražen od Džordana Tompsona u četvrtfinalu. Pre toga je zbog problema sa povredom propustio skoro celu 2023. godinu.

"U ovom momentu razmatram učešće u Indijan Velsu. Voleo bih da igram u Monte Karlu", rekao je Nadal.

Španac je nedavno izjavio da ide ka svojoj poslednjoj sezoni u svetu tenisa i da je kraj karijere sve bliži.

Ali pre kraja Nadal je izjavio da bi voleo da odigra turnir u Monte Karlu, kao i još neki turnir na šljaci uključujući i Rolan Garos.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()