Nova oprema Novaka Đokovića: Na Rolan Garos u ciglanim tonovima

Pre sezone na šljaci najbolji teniser sveta konačno igra u Indijan Velsu

09.02.2024. 11:50
  • Podeli:
Novak Đoković i Zverev-65c5ffaa98baf.webp Foto: Profimedia

Ne odbranjena titula u Melburnu, odnosno poraz u polufinalu Australijan opena, za Novaka Đokovića i celu njegovu posadu je prošlost. Pogledi su usmereni ka budućnosti, a oni koji brinu o njegovom izgledu na terenu već su smislili opremu koju će najbolji teniser sveta nositi na sledećem grend slemu - Rolan Garosu

Srpski teniser nosiće odeću u ciglanim tonovima, inspirisanu sezonom na šljaci. Veoma elegantna "Lakosta" polo majica biće dostupna sa tri boje. Narandžasta na vrhu, granit na dnu, podeljena na pola tankom belom trakom.

Polo majica će sa strane imati dva umetka bordo boje, iste one koje će biti šorcevi. 

U istim bojama imaće i šuškavac, sa dugim rukavima. Sa desne strane biće broj 23, na koji je Novak veoma ponosan.

Đoković se u martu vraća na teren. Prvi turnir igraće u Indijan Velsu, na kom nije bio četiri godine zbog zabrane ulaska kao nevakcinisano lice protiv kovida. Biće mu to poslednje takmičenje na tvrdoj podlozi, neposredno pre prelaska na šljaku. 


 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()