Jasmin Paolini piše istoriju: Duplo finale Rolan Garosa

Glavna tema ovogodišnjeg Rolan Garosa

07.06.2024. 18:15
  • Podeli:
jasmin paolini profimedia-665dad07acd2a.webp Foto: Profimedia

Italijanska teniserka, Jasmin Paolini je  glavna tema ovogodišnjeg Rolan Garosa. 

Paolini je 15. igračica sveta, a u sredu okončala san talentovane Mire Andrejeve u Parizu i posle dva laka seta (6:3, 6:1) prošla u finale singlova gde je čeka trostruka šampionka Iga Švjontek.

To nije bilo dovoljno za Paolini koja je ponovo izašla na teren dan kasnije i izborila još jedno finale na Otvorenom prvenstvu Francuske. Ona je u dublu sa sunarodnicom Sarom Erani nadigrala ukrajinsko-rumunski par koji čine Marta Kostjuk i Elena Gabrijela Ruse.

Paolini će već sutra na teren na meč finala singla sa Švjontek, a taj duel na "Filip Šatrijeu" neće početi pre 15 časova.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()