Španci objavili loše vesti: Novak Đoković ne igra na mastersu u Madridu

Turnir u španskoj prestonici na programu je od 24. aprila do 5. maja

20.04.2024. 14:25
  • Podeli:
Novak Đoković2-65b36e7ac697a.webp Foto: AP Photo/Louise Delmotte/Tanjug

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković neće igrati na Mastersu u Madridu, prenose danas španski mediji.

Đoković je poslednji put na Mastersu u Madridu igrao 2022. godine gde je u polufinalu izgubio od Španca Karlosa Alkaraza  sa 2:1 (6:7, 7:5, 7:6).

Srpski teniser nije igrao prošle godine na Mastersu u glavnom gradu Španije. On je ovaj turnir osvajao tri puta u karijeri (2011, 2016. i 2019. godine).

Španski mediji navode da se Đoković još nije oglasio, ali dodaju da će najboljeg tenisera u glavnom žrebu da zameni Francuz Luk van Aš. Žreb će biti održan 22. aprila.

Masters u Madridu je na programu od 24. aprila do petog maja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()