Vučić čestitao Đokoviću: Hvala na veličanstvenoj pobedi

Đoković je na Rolan Garosu osvojio 23. titulu

11.06.2023. 18:44
  • Podeli:
Novak Djokovic_Tanjug AP-6485eb841d105.webp Foto: Tanjug/AP

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras srpskom teniseru Novaku Đokoviću na "veličanstvenoj pobedi" u finalu Rolan Garosa i istakao da je ova pobeda obradovala sve građane Srbije i potvrdila da u istoriji tenisa Đoković nema premca. 

"Čestitam Vam Đokoviću i hvala na svemu. Hvala na današnjoj veličanstvenoj pobedi koja je obradovala sve gradjane Srbije i potvrdila da u istoriji tenisa nemate premca. Želim Vam još mnogo pobeda na radost svih Vaših vernih navijača", poručio je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav". 

Vučić je uz to objavio fotografiju Đokovića sa natpisom: "Najveći svih vremena".

Đoković je u tri seta savladao Kaspera Ruda (7:6, 6:3, 7:5) i tako došao do rekordne 23. grend slem titule u karijeri, treće na Rolan Garosu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()