Drama u Zrenjaninu: Tukao mladića, pa ga vukao po ulici

Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana

23.10.2023. 13:24
  • Podeli:
policija mup srbije-64fb6df8d6a19.webp Foto: MUP Srbije

Policija u Zrenjaninu, po nalogu glavnog javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Zrenjaninu, uhapsila je A. Ć. (22) iz ovog grada, zbog nasilničko ponašanje.

Sumnja se da je on, 20. oktobra ove godine, posle raspave, napao dvadesetdvogodišnjeg mladića iz Zrenjanina i vukao ga prema gepeku automobila.

Dvadesetdvogodišnjaku su u Urgentnom centru zrenjaninske bolnice konstatovane lake telesne povrede.

A. Ć. je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()