Totalni kolaps kod Temerina, zarobljen autobus pun putnika: Lančani sudar šest vozila, sve stoji

U ovoj saobraćajnoj nezgodi na svu sreću nema teško povređenih lica, ali je pričinjena veća materijalna šteta.

14.11.2023. 13:14
  • Podeli:
Tan2023-05-1716040234_6 policija srbija miloš milivojevic-649690a608d05.webp Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Na magistralnom putu Temerin - Novi Sad došlo je do lančanog sudara u kom je učestvalo šest vozila, među kojima je i jedan autobus.

"U kamionet koji je stao na kolovozu zakucalo se nekoliko automobila, ali i autobus pun putnika. Na ovoj deonici je zbog toga nastao totalni kolaps. Formirana je kolona dugačka preko jednog kilometara", kaže za RINU jedan od vozača koji se našao na licu mesta.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi na svu sreću nema teško povređenih lica, ali je pričinjena veća materijalna šteta.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()