Majka prijavljena za nasilje: Zabranjeno joj da prilazi i komunicira sa sinom

Dete je smešteno kod oca.

23.11.2023. 18:28
  • Podeli:
Dete_zlostavljanje_nasilje_deca_pedofilija_Foto Pixabay.jpg Foto: Pixabay

Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu sud je E.J., osumnjičenoj za nasillje u porodici, odredio meru zabrane prilaska i komunikacije sa svojim maloletnim sinom K.J.


  Nju je prijavio otac deteta, a tužilaštvo je odmah po prijavi zatražilo od Centra za socijalni rad obaveštenje da li je u toj porodici ranije prijavljivano nasilje, saopšteno je iz tog tužilaštva.
  Nakon što je utvrđeno da nije ranije prijavljivao nasilje, da se porodica ne nalazi na evidenciji Centra za socijalni rad,  tužilaštvo je predložilo sudu da joj odredi meru zabrane prilaska i komunikacije sa sinom u trajanju od mesec dana, što je sud usvojio.
 Dete je smešteno kod oca.
E.J.  je saslušana u tužilaštvu u prisustvu svog branioca zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici. 
Beogradski mediji navode da je E.J. dete grebala po licu i štipala.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()