Monstrum iz Niša silovao ćerku i napravio joj dete: Povećana mu kazna zatvora - sa devet na 16

Preinačena presuda ocu iz pakla

27.08.2024. 15:53
  • Podeli:
pritvor, zatvor - shutterstock-658ef341dfdb1.webp Foto: Shutterstock

Usvajanjem žalbe Višeg javnog tužilaštva u Nišu, Apelacioni sud u tom gradu je preinačio prvostepenu presudu kojom je B.M. zbog silovanja ćerke bio osuđen na kaznu zatvora od devet godina i dva meseca i pravosnažno ga osudio na kaznu zatvora od 16 godina.

Apelacioni sud u Nišu je usvajanjem žalbe B.M. za krivično delo nasilje u porodici utvrdio kaznu zatvora od godinu i po dana, dok mu je za produženo krivično delo silovanje utvrdio kaznu zatvora od 15 godina i pravosnažno ga osudio na jedinstvenu kaznu zatvora od 16 godina, saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Prvostepenom presudom B.M. je za krivično delo nasilje u porodici osuđen na kaznu zatvora od šest meseci, a za produženo krivično delo silovanje na devet godina, pa je osuđen na jedinstvenu kaznu zatvora od devet godina i dva meseca.

Mediji su navodili da je njegova ćerka rodila dete i da je DNK testom utvrđeno da je on otac tog deteta.

Okrivljeni je na suđenju negirao izvršenje krivičnog dela.

Suđenje je bilo zatvoreno za javnost zbog zaštite interesa maloletne oštećene.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()