Stravične scene kod Gornjeg Milanovca: Vatrogasci gasili požar, pa pronašli obešenu osobu

Na mestu tragedije je policija, koja će detaljnom istragom utvrditi identitet, vreme i uzrok smrti osobe čije je telo nađeno

02.07.2023. 14:45
  • Podeli:
vatrogasci MUP-6467599721f0f.webp Foto: MUP

U selu Polom, kod Gornjeg Milanovca, danas se dogodila tragedija kada su vatrogasci, prilikom gašenja požara na štali, zatekli osobu koja se obesila.

Pretpostavka je da se jeziva tragedija dogodila oko 11.50 časova i to nakon što su vatrogasci dobili dojavu da gori štala u selu Polom.

"Na mesto požara upućena je tročlana ekipa sa jednim vozilom. Utvrđeno je da se krov štale, prilikom izbijanja vatrene stihije, potpuno urušio. Prilikom gašenja požara, u štali je zatečena osoba za koju se sumnja da se obesila", navodi dobro obavešten izvor Informera.

U međuvremenu, vatrogasci su lokalizovali požar. 

Na mestu tragedije je i policija, koja će detaljnom istragom utvrditi identitet, vreme i uzrok smrti osobe čije je telo nađeno.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()