Sudar dva automobila kod Niša: Petoro povređenih

Dve osobe koje su se nalazile u taksi vozilu zadobile su teže povrede.

10.09.2023. 09:41
  • Podeli:
pxl-070322-92372733-photo-miroslav-lelaspixsell-hitna-pomoc.jpg Foto: Pixsell/Miroslav Lelas

U sudaru putničkog automobila i taksi vozila noćas kod brda Vinik u blizini Niša, povređeno je pet osoba, koje su prevezene u bolnicu.

Kako je navedeno u Urgentnom centru UKC Niš, svi pacijenti su na prijemu bili svesni, orjentisani i komunikativni, a odmah po prijemu pregledani su i sprovedena je neophodna radiološka dijagnostika.

Dve osobe koje su se nalazile u taksi vozilu zadobile su teže povrede.

Kako je navedeno u Urgentnom centru, kod M.Đ (36) dijagnostifikovan je prelom grudne kosti i višestruke površne povrede grudnog koša i on je radi dalje opservacije zadržan u bolnici.

J. M. (47) je zbog povreda kostiju lica, upućena na dalje zbrinjavanje maksilofacijalnim hirurzima.

Povređene su i tri osobe koje su se nalazile u putničkom automobilu.

A. S. (20) je zadobio višestruke površne povrede grudnog koša, i on je zbrinut i otpušten na dalje kućno lečenje, kao i još dvojica povređenih koji su takođe zadobili nešto lakše povrede.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()