Teška nesreća na Kosmetu: Tri osobe poginule na putu Gnjilane-Priština

Policija je pokrenula istragu radi rasvetljavanja okolnosti ovog udesa

06.10.2024. 12:37
  • Podeli:
takozvana tzv kosovska policija, kosovska mitrovica - 22 dec 2024 - profimedia-0746702314-6702681464d46.webp Foto: Profimedia

Tri osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći na putu Gnjilane-Priština, prenose mediji u Prištini. Portal Reporteri navodi da je automobil upao u Gračaničko jezero.

Portparolka tzv. kosovske policije za region Prištine Fljora Ahmeti izjavila je da su medicinske ekipe na mestu nesreće konstatovale smrt tri osobe. 

"Sinoć oko 23 časa dobili smo informaciju da se na putu Gnjilane-Priština dogodila saobraćajna nesreća sa smrtnim posledicama. U ovoj nesreći učestvovalo je vozilo u pokretu", navela je Ahmeti. 

Policija je pokrenula istragu radi rasvetljavanja okolnosti ove saobraćajne nesreće.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()