Tuča migranata u Loznici, jedan ubijen

Do tuče je došlo sinoć oko 23 sata, a nastraali ima više nanetih povreda

14.03.2023. 09:06
  • Podeli:
Loznica_fabrika Viskoza_migranti_ubistvo_ Foto Tanjug_Mirjana Čvorić (1)-64104d1226f6c.webp Foto: Tanjug / Mirjana Čvorić

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, koje prenosi RTS, u krugu nekadašnje fabrike "Viskoza" u Loznici sinoć je došlo do obračuna među migrantima, u kojem je jedan zadobio prostrelne rane nakon čega je preminuo.

On ima više nantih, a obdukcija će pokazati čime su nanete, javio jeTanjug. Više javno tužilaštvo u Šapcu i policija rade na rasvetljavanju slučaja.

Do tuče je došlo sinoć oko 23 sata. Sukobi među migrantima dešavaju se godinama u tom kraju.

Loznica je jedan od gradova u kojem se migranti okupljaju i ilegalnim putevima pokušavaju da preko reke Drine pređu u Republiku Srpsku, navodi RTS.

Inače, u prihvatnim centrima i centrima za azil u Srbiji tokom 2022. godine evidentirano je nešto više od 124.000 migranata, a od početka ove godine kroz zemlju je prošlo oko 13.000 osoba, pokazuju podaci Komesarijata za izbeglice i migracije Srbije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()