Nesreća na pruzi: U sudaru lokomotive i kamiona kod Loznice nema povređenih

Kako je navedeno, pričinjena je veća materijalna šteta na lokomotivi, koja je saobraćala iz Šapca za Loznicu.

26.06.2024. 15:41
  • Podeli:
sudar loznica lokomotiva srbija kargo-667c20d1c4bb4.webp Foto: Srbija kargo

Lokomotiva i kamion su se sudarili na pruzi Šabac-Loznica između stanica Lešnica i Loznica. Nema povređenih.

Na pruzi Šabac-Loznica između stanica Lešnica i Loznica, danas je oko 13 časova došlo sudara lokomotive i kamiona koji se nije propisno zaustavio ispred Andrejinog krsta i znaka Stop, saopštilo je preduzeće "Srbija kargo" i navelo da niko nije povređen.

Kako je navedeno, pričinjena je veća materijalna šteta na lokomotivi, koja je saobraćala iz Šapca za Loznicu.

Na lice mesta izašle su ekipe MUP-a i zajedničke komisije Infrastrukture železnice Srbije i "Srbija karga", koje će utvrditi uzrok sudara.

"Srbija kargo apeluje" da se poštuju svi propisi i saobraćajna signalizacija, jer je to jedini način da se spreče nesreće poput ove i sačuvaju ljudski životi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()