Udes kod Narodne skupštine: Delovi automobila svuda razbacani, prava sreća da nema poginulih

Policija utvrđuje sve okolnosti ove saobraćajne nezgode.

Autor: Web UNA Srbija
23.10.2023. 19:22
  • Podeli:
WhatsApp Image 2023-10-23 at 19.08.50 (2)-6536ab36e60dc.webp Foto: UNA

Saobraćajna nezgoda dogodila se oko 19 časova na raskrsnici ulica Kneza Miloš i Bulevara kralja Aleksandra u Beogradu, kod Narodne skupštine. 

U udesu je učestvovalo pet vozila i pričinjena je velika materijalna šteta. Kako saznaje UNA, na sreću, u ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo povređenih, ali je prizor kojem su građani mogli da svedoče bio i više nego zastrašujuć. Nakon sudara, sve osobe su izašle iz vozila nepovređene. 

Prolaznici su komentarisali da se udes čuo kao da je "bomba eksplodirala", a dva automobila su i nekih pet metara bukvalno letela po kolovozu od siline udarca. Prava je sreća i da automobili nisu završili u potpunosti na trotoaru i povredili prolaznike. 

Svuda na raskrsnici su razbacani delovi skršenih automobila i saobraćaj se odvija veoma otežano u svim pravcima. 

Policija utvrđuje sve okolnosti ove saobraćajne nezgode. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()