Uhapšen Sergej Trifunović: Policija privela glumca i još jednog muškarca

Do hapšenja je došlo, prema nezvaničnim izvorima, posle praćenja jednog automobila

18.04.2024. 22:33
  • Podeli:
Sergej Trifunović-1668685087968.webp Foto: Pixsell/Antonio Ahel/ATA images

Glumac Sergej Trifunović uhapšen je večeras, pišu beogradski mediji.

Kako navodi Kurir pozivajući se na nezvanične izvore, Trifunović je uhapšen pošto je policija pratila automobil muškarca V. A. i uhvatila ga prilikom primopredaje droge.

"Patrola je uočila da je u toku primopredaja droge, pa je pristupila hapšenju osoba. Lisice na ruke stavljene su V. A, koji je označen kao prodavac droge i Sergej Trifunović kao kupac", rekao je izvor beogradskog medija.

Sagovornik Kurira naveo je i šta je sve nađeno kod dvojice muškaraca prilikom hapšenja.

"Kod Trifunovića je pronađen jedan pvc paketić sa oko 5 grama marihuane, dok je pregledom vozila koje je koristio V. A. u torbici i pvc kesi, koju je držao ispod haube automobila, pronađeno oko 40 pvc paketića sa oko 70 grama marihuane".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()