Užas kod Mladenovca: Ovako je dečak sprečio očuha da mu ubije majku

Osumnjičeni srećom nije povredio suprugu niti njenog sina

18.12.2023. 10:43
  • Podeli:
policija mup srpska policija shutterstock_1676560702-64d29d54861e6.webp Foto: Shutterstock

Policija u Mladenovcu uhapsila je S.P. (49) zbog nasilja u porodici, nedozvoljenog držanja droge i oružja, saznaje "Telegraf.rs".

Njemu je određen pritvor do 30 dana zbog tri krivična dela.

Inspektori su kod njega u kući pronašla drogu, pištolj i pušku za koje nije imao dozvolu.

Kako se saznaje, policiju je pre sedam dana pozvala žena koja je tvrdila da "zet preti da će da joj ubije ćerku i da se nasilje odigrava pred njenim maloletnim unukom".

"Svedok jezivog nasilja bio je žrtvin sin. On je uspeo da dođe do telefona i pozove baku i zatraži pomoć. Rekao je da očuh preti da će ih ubiti i da je oduzeo telefon njegovoj majci", kaže sagovornik blizak istrazi.

S.P. je saslušan i zbog težine krivnih dela, nezvanično, određen mu je pritvor.

Osumnjičeni srećom nije povredio suprugu niti njenog sina.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()