Žena koja je pala sa solitera u Kragujevcu podlegla povredama u bolnici

Pala je pod neutvrđenim okolnostima jutros oko 7.50 sati sa solitera Ipsilon

20.04.2023. 14:38
  • Podeli:
hitna-pomoc-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Kragujevčanka (45) koja je jutros pala sa solitera u tom gradu je preminula je u bolnici, uprkos borbi lekara da je spasu.

Podsetimo, žena je pod neutvrđenim okolnostima pala jutros oko 7.50 sati sa 15. ili 16. sprata solitera Ipsilon, u Daničićevoj ulici. U pitanju je najviša zgrada u tom gradu.

Nadležne ekipe su odmah pristigle na lice mesta i žena je prevezena u KC Kragujevac u teškom stanju.

Mediji su ranije pisali da je ekipa lekara Urgentnog centra obavila hitnu reanimaciju i dijagnostiku i pacijentkinja je bila prebačena na dalje lečenje u jedinicu intenzivne nege Službe za anesteziju i reanimatologiju UKC Kragujevac.

Ipak, bez obzira na napore kragujevačkih lekara da joj spasu život, ona je podlegla povredama, prenosi Ucentar.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()