Deca iz Rumunije i njihov otac predata rumunskoj policiji: Dačić otkrio detalje

Srpska policija uhapsila je otmičara u Nišu, svega 15 minuta po aktiviranju srpske kartice i mobilnog telefona.

18.10.2024. 12:36
  • Podeli:
ivica dačić una tv-66ef3f9bdff83.webp Foto: UNA

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su, jutros, u ranim jutarnjim časovima, rumunskim policijskim službenicima predata deca iz Rumunije, kao i njihov otac, koji su juče pronađeni u Nišu.

“Dana 18.10.2024. godine, u 04:48 časova, na graničnom prelazu “Đerdap 1”, srpska policija predala je rumunskim policijskim službenicima troje maloletne dece iz Rumunije, kao i njihovog oca, koji su juče pronađeni na teritoriji Srbije, u Nišu”, izjavio je Dačić.

Naime, troje mališana koja su nestala u ponedeljak iz njihovog doma u Santandreji, u trenutku kada ih je čuvala dadilja pronađena su u Nišu, a za otmicu se sumniči njihov otac, rumunski biznismen A.M. (54). Za decom uzrasta 8, 9 i 11 godina se tragalo danima, a srpska policija uhapsila je njihovog oca u Ulici Dimitra Tucovića u Nišu, svega 15 minuta po aktiviranju srpske kartice i mobilnog telefona.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()