Oglasila se ambasada Izraela o otetom srpskom mladiću: 'Srbija je postala 42. zemlja na listi otetih'

Ambasada Izraela je potvrdila da je Alon Ohel otet od strane Hamasa

17.10.2023. 13:33
  • Podeli:
Alon Ohel Ambasada Izraela u Srbiji-652e70bec2222.webp Foto: Ambasada Izraela u Srbiji

Ambasada Izraela u Srbiji potvrdila je da je Alon Ohel, 22-godišnji momak srpskog porekla, otet u Izraelu tokom napada Hamasa.

„Alon Ohel je kidnapovan tokom muzičkog festivala u južnom Izraelu od strane terorista Hamasa“, objavila je ambasada na društvenoj mreži X, uz fotografiju otetog mladića.

Izraelski ambasador Jahel Vilan dodao je da je Srbija time nažalost postala 42. zemlja na toj listi.

Podsetimo, tokom terorističkog napada Hamasa na Izrael kidnapovan je i 22-ogodišnji mladić srpskog porekla Alon Ohel, a njegova majka, Idit Ohel, čija porodica je poreklom iz Novog Sada, kazala je za Kosovo onlajn da je njen sin otet, pošto je učestvovao na muzičkom festivalu.

Uspeo je da se sakrije u sklonište zajedno sa grupom drugih, i hvatao je granate koje su Hamasovci ubacili unutra i bacao ih napolje, pokušavajući da zaštiti sebe i druge.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()