Poznato stanje bebe povređene u zabavnom parku u Novom Pazaru

Policija je započela uviđaj kako bi se utvrdile tačne okolnosti nesreće

22.07.2024. 09:59
  • Podeli:
Hitna pomoć Milos Tesic ATAImages-64e3231bbd524.webp Foto: Milos Tesic/ATAImages

Jednogodišnje dete teško je povređeno sinoć, oko 20 časova, u zabavnom parku u Lukarima kod Novog Pazara. Dete je u stabilnom stanju i nije životno ugroženo, potvrđeno je RTS-u u bolnici.

Incident se dogodio kada se devojčica, starosti 14 godina, spuštala zip lajnom, dok su se ispod žice nalazilo dete staro svega godinu dana i njegova tetka, prenose mediji.

Dečak je hitno prevezen u Opštu bolnicu Novi Pazar gde se trenutno nalazi u stabilnom stanju i nije životno ugrožen, potvrđeno je RTS-u u bolnici.

"Svi vitalni parametri su stabilni", ocenio je dr Kemal Brničanin, načelnik Hiruškog odeljenja u Novom Pazaru.

Policija je započela uviđaj kako bi se utvrdile tačne okolnosti nesreće.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()