Obijena zgrada Građanske inicijative SDP u Kosovskoj Mitrovici

Slučaj je prijavljen tzv. kosovskoj policiji koja vrši uviđaj

01.03.2024. 10:48
  • Podeli:
Tan2023-09-2715133232_5 kosovska policija KiM (AP PhotoVisar Kryeziu)-652a7db74d21a.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Visar Kryeziu

Nepoznate osobe provalile su u četvrtak uveče i promenile brave na vratima na prostorijama građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" u Kosovskoj Mitrovici, izjavila je za Tanjug Ksenija Božović iz te inicijative.

Božović, koja je bila zamenica ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića, rekla je da su jutros dolazeći na posao zatekli užasan prizor, koji ih je, prema njenim rečima podsetio na dan kada je ubijen Ivanović.

"Provaljena su vrata, čak su i zamenjene dve brave, na prvom i drugom spratu gde je postavljen i katanac. Ispred su bile i naše merdevine koje su koristili da pocepaju zastavu koja je otrgnuta", rekla je Božović.

Dodala je da ne zna čemu sve ovo kada se još uvek vodi sudski postupak u slučaju ubistva nekadašnjeg lidera ove stranke, Olivera Ivanovića.

Slučaj je prijavljen tzv. kosovskoj policiji koja vrši uviđaj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()