Marjan Miletić iz Leposavića pušten iz pritvora

Marjan Miletić uhapšen je od strane tzv. kosovske policije zbog slike na društvenoj mreži na kojoj se navodno vidi automatska puška.

12.10.2023. 18:42
  • Podeli:
srbi banjska kosovska policija sud AP PhotoVisar Kryeziu via Tanjug-6512c2275e4fe.webp Foto: AP PhotoVisar Kryeziu via Tanjug

Marjan Miletić iz Leposavića, koga je tzv. kosovska policija u sredu uhapsila na putu od Leposavića ka Kosovskoj Mitrovici, pušten je iz pritvora i stigao je kući, izjavila je za Tanjug njegova supruga 

"Tačno je da je Marijan pušten iz pritvora i stigao je kući", rekla je ona i dodala da je njen suprug srčani bolesnik.

"Nije mi bilo svejedno, s obzirom na njegovo zdravstveno stanje, pošto njemu najviše 12 odsto radi srce i pije jaku terapiju", kazala je Milica.

Nije mogla da potvrdi da li je Marjan u potpunosti oslobođen ili je pušten da se brani sa slobode.

"Ne znam da li je pušten da se brani sa slobode ili je oslobođen svih optužbi, ali mi je drago da se Marijan vraća kući svojoj porodici", istakla je Milica.

Marjan Miletić uhapšen je od strane tzv. kosovske policije zbog slike na društvenoj mreži na kojoj se navodno vidi automatska puška. Policija je izvršila pretres njegove kuće, ali nije pronašla nikakvo oružje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()