Pred početak dva velika Samita: Vučić i Orban na večeri u Briselu

Razgvovor o svim temama od značaja za dve zemlje

20.03.2024. 21:54
  • Podeli:
vucic orban-65fb4cae0e8f7.webp Foto: Instagram/Printscreen/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom uoči prvog globalnog Samita o nuklearnoj energiji.

"Sa prijateljem Viktorom Orbanom na večeri pred početak dva velika Samita koja se sutra održavaju u Briselu", napisao je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Dodao je da je sa mađarskim premijerom razgvarao o svim temama od značaja za dve zemlje.

"Razmenili smo mišljenja o aktuelnoj geopolitičkoj situaciji, regionalnim pitanjima i energetici", naveo je Vučić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()