Vučić razgovarao sa Orbanom: Teška vremena lakša kada ih podelite sa prijateljima

Teme su bile zajedniki projekti, saradnja i povezivanje dve zemlje, Kosovo i Metohija, planovi za ekonomski rast i približavanje Zapadnog Balkana EU...

02.03.2024. 13:41
  • Podeli:
Vučić Orban Instagram-64e1c501a4356.webp Foto: Instagram/Printscreen/@buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je danas premijera Mađarske Viktora Orbana i poručio da su odnosi dve zemlje i dva naroda na istorijskom maksimumu.

"Teška vremena i ozbiljna pitanja uvek su lakša kada ih podelite sa iskrenim partnerima i prijateljima", naveo je Vučić u objavi na instagram nalogu budućnostsrbijeav.

Zato uvek, kako je dodao, sa posebnim zadovoljstvom poželi dobrodošlicu Viktoru Orbanu sa kojim je razmenio mišljenja o aktuelnim temama, od situacije na KiM, preko planova za ekonomski rast i približavanje Zapadnog Balkana EU, do napretka zajedničkih projekata, saradnje i povezivanja Srbije i Mađarske.

"Ponosan sam na uzajamnu podršku i odnose naše dve zemlje i dva naroda koji su dostigli istorijski maksimum i tu nećemo stati. Živelo prijateljstvo Srba i Mađara, Srbije i Mađarske!", poručio je Vučić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()