Evakuisan aerodrom u Sarajevu zbog dojave o bombi

U toku je kontradiverzioni pregled koji bi mogao da špotreje nekoliko sati.

25.10.2024. 14:00
  • Podeli:
aerodrom u sarajevu, sarajevo - 23 jun 2023 - foto Armin Durgut Pixsell-6585734941397.webp Foto: Armin Durgut/Pixsell

Međunarodni aerodrom u Sarajevu evakuisan je danas zbog dojave o bombi. Kako prenosi Radio Sarajevo svi putnici su hitno evakuisani.

Istovremeno obustavljeni su svi letovi, a u toku je kontradiverzioni pregled koji bi mogao da špotreje nekoliko sati, piše Dnevni avaz.

"Nakon primljene anonimne dojave o navodnom postavljanju eksplozivnih naprava na prostoru Međunarodnog aerodroma Sarajevo, nadležne službe su odmah poduzele sve potrebne mere u skladu s važećim bezbednosnim protokolima", navodi se u saopštenju aerodroma i dodaje:

"Obavlja se detaljan kontradiverzioni pregled. U saradnji sa nadležnim sigurnosnim agencijama, osigurana je potpuna bezbednost svih putnika i zaposlenih na aerodromu".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()