Oglasila se makedonska policija o ubistvu advokata: Ubijen u pokušaju pljačke?

Za trećim osumnjičenim se još uvek traga

20.08.2024. 16:55
  • Podeli:
makedonska policija profimedia-0482670261-656f29775213f.webp Foto: Profimedia

Muškarac koji je jutros ubijen ispred tržnog centra Mavrovka u Skoplju je privatnik, istraga je još u toku, a iz MUP-a je za agenciju MIA rečeno da su napadači verovatno hteli da ga opljačkaju.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je ranije danas da su dve osobe uhapšene u vezi sa ubistvom koje se jutros dogodilo na parkingu ispred tržnog centra Mavrovka. Muškarac je ubijen iz vatrenog oružja. Treći osumnjičeni za ovo ubistvo je u bekstvu, a iz MUP-a kažu da im je identitet begunca poznat.

Begunca traže specijalne snage policije, helikopteri i dronovi, a u delovima Skoplja je pojačano prisustvo policije.

Na području opštine Čair, pojašnjavaju, primećeno je putničko vozilo koje je pokušalo da pobegne, dok su ljudi iz vozila pružili otpor uz upotrebu vatrenog oružja.

Policajci su uzvratili, nakon čega je jedno lice lišeno slobode. Tokom daljih mera, još jedno lice je lišeno slobode.

Ovo je druga pucnjava u poslednja 24 sata, nakon što je juče u skopskom naselju Čento jedna osoba povređena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()