Premijer Višković: Ubedljiva pobeda SNS potvrđuje Vučićevu uspešnu i odgovornu politiku

Upućene čestitke povodom pobede na izborima u Srbiji

18.12.2023. 16:55
  • Podeli:
RADOVAN VISKOVIC REAKTOR 27112023-6564e9348db80.webp Foto: UNA

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je danas predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci ubdljivu pobedu na vanrednim parlamentarnim izborima u Srbiji.

"Srpskoj naprednoj stranci i listi 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane' čestitam na ubedljivoj pobedi na izborima u Srbiji. Radili ste za dobrobit naroda i države i zato su vam građani Srbije dali poverenje da nastavite u duhu ekonomskog jačanja i prosperiteta. Ubedljiva podrška na izborima potvrđuje da Aleksandar Vučić vodi uspešnu i odgovornu politiku koja Srbiju ekonomski i privredno razvija u najizazovnijim vremenima i istovremeno učvršćuje njenu poziciju na međunarodnom planu", naveo je Višković.

Poručio je da je narod Srbije ponovo većinski ukazao poverenje državotvornoj politici Aleksandra Vučića, koji se, u godinama iza nas, pokazao kao iskreni prijatelj i saveznik Republike Srpske. 

"Saradnja između naših institucija su nikada jače i uveren sam da ćete nastaviti sa dosadašnjom politikom jačanja neraskidive veze između srpskog naroda", poručio je Višković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()