Strava u Baru: Maloletnik izboden u školi, maloletnik prividen zbog pokušaja ubistva

Incident se dogodio ujutro u dvorištu škole, intervencijom profesora zaustavljen sukob

07.10.2024. 17:18
  • Podeli:
Crnogorska policija_Foto Twitter @PolicijaCG-645a3b14bc028.webp Foto: Twitter / PolicijaCG

Barska policija uhapsila je maloletnika zbog tuče u kojoj je povređen 17-godišnji učenik Gimnazije "Niko Rolović".

Sedamnaestogodišnji A.K. sumnjiči se za pokušaj ubistva a radi se na identifikaciji i procesuiranju još jedne osobe koja je učestvovala u tuči, saznaje nezvanično Televizija Vijesti.

Maloletni učenik (17) barske Gimnazije „Niko Rolović“ izboden je jutros nožem u dvorištu te ustanove.

Direktorka škole Marija Đonović rekla je „Vijestima“ da je do incidenta došlo u 11.08 sati, u školskom dvorištu, tokom malog odmora.

„Dva lica koja nisu učenici naše škole su napala učenika i nanela mu povrede. Brzom intervencijom profesora, sukob je zaustavljen, obaveštena je Hitna pomoć i policija. Sve dalje informacije dobićemo od Odjeljenja bezbednosti Bar“, rekla je ona.

Učenik je nakon incidenta prevezen kolima Hitne pomoći u Opštu bolnicu Bar.

Direktor barske bolnice, dr Igor Karišik, kazao je „Vijestima“ da je povređeni mladić operisan odmah pri dolasku u bolnicu ali da još uvek nije van životne opasnosti.

Kako je ispričao, povređeni je stigao u bolnicu sa „ozbiljnim ranama koje su ugrožavajuće po život“. On se sada nalazi na intenzivnoj nezi ali mu je i dalje ugrožen život.

„Videćemo kako će biti, operaciju smo završili ali situacija je još uvek ozbiljna“, kazao je Karišik i dodao da u ovom trenutku na mogu dati više informacija jer postupaju u najboljem interesu povređenog maloletnika.

Portal Bar Info je ranije preneo da je učenik operisan i da se nalazi na intenzivnoj nezi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()