Aerodrom Bazel-Miluz u Francuskoj ponovo otvoren za saobraćaj nakon dojave o bombi

Na sajtu aerodroma se navodi da se letovi postepeno obnavljaju i da se od putnika traži da kontaktiraju svoju avio-kompaniju za informacije o redu letenja

26.07.2024. 13:05
  • Podeli:
Aerodrom-643e6ca263989.webp Foto: Pixabay

Međunarodni aerodrom kod francuskog grada Bazel-Miluz-Frajburg saopštio je danas da je ponovo otvoren za saobraćaj nakon što je bio evakuisan i zatvoren iz bezbednosnih razloga, zbog pretnji bombom.

Na sajtu aerodroma se navodi da se letovi postepeno obnavljaju i da se od putnika traži da kontaktiraju svoju avio-kompaniju za informacije o redu letenja.

Avio-kompanija "Er Frans" saopštila je prethodno za Rojters da je let te kompanije za Pariz bio na čekanju na aerodromu kod grada Bazel-Miluz-Frajburg zbog upozorenja na bombu.

Aerodrom je prethodno saopštio da je terminal morao danas da bude evakuisan i zatvoren iz bezbednosnih razloga.

Francuska policija je takođe navela da je taj aerodrom evakuisan i zatvoren zbog upozorenja na bombu.

Taj aerodrom se nalazi 20 kilometara jugoistočno od francuskog grada Miluza i 3,5 kilometara severozapadno od Bazela, u Švajcarskoj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()