Da li je kraj sukoba na vidiku: Zelenski naveo godinu u kojoj se nada završetku rata sa Rusijom

Ukrajina želi pošten i brz završetak ovog rata, naveo je Zelenski

11.10.2024. 18:16
  • Podeli:
Tan2023-12-1922243753_2 volodimir zelenski AP PhotoEvgeniy Maloletka (2)-65b227701c811.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Evgeniy Maloletka

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da želi da se rat sa Rusijom okonča naredne, 2025. godine.

"Ukrajina želi pošten i brz završetak ovog rata. Voleo bih da to bude najkasnije sledeće godine, 2025. godine", rekao je Zelenski u Berlinu na konferenciji za novinare koju je održao sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom i dodao da je zbog toga važno da pomoć Ukrajini ne prestane, preneo je Figaro.

Šolc je na konferenciji istakao da podrška Ukrajini neće oslabiti.

"Nećemo prihvatiti mir koji diktira Rusija", napomenuo je Šolc.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()