Otkazivanje organa: Preminuo najteži čovek u Britaniji koji je imao 317 kilograma

Majka nesrećnog mladića je rekla da je šest vatrogasaca moralo da ga prenese u bolnicu nakon što ga je prevezla hitna pomoć

05.05.2024. 12:15
  • Podeli:
džejson holton, 9 okt 2023 - foto Printscreen Youtube TalkTV-66374f3f6adeb.webp Foto: Printscreen/Youtube/TalkTV

Najteži čovek u Velikoj Britaniji, koji je imao 317 kilograma, preminuo je u 34. godini pošto su mu otkazali organi, objavio je danas Miror.

Džejson Holton iz Sarija u Engleskoj preminuo je prošle subote jer lekari nisu mogli da spreče otkazivanje njegovih organa. 

Njegova majka rekla je da je šest vatrogasaca moralo da ga prenese u bolnicu nakon što ga je prevezla hitna pomoć.

Prema izveštaju mrtvozornika, otkazivanje organa i gojaznost bili su uzroci njegove smrti.

Holton je u drugom delu života postao nepokretan i imao poteškoća sa disanjem zbog ogromne težine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()