Peskov: Putin neće čestitati Novu godinu liderima neprijateljskih zemalja

"Neprijateljskih neće, ali zato liderima prijateljskih hoće", dodao je Peskov

23.12.2023. 18:25
  • Podeli:
putin Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP Tanjug-6537ade13b4c7.webp Foto: Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP via Tanjug

Predsednik Rusije Vladimir Putin ne namerava da liderima neprijateljskih zemalja čestita Novu godinu, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Neprijateljskih neće, ali zato liderima prijateljskih hoće", dodao je Peskov.

Takođe je kazao i da Putin ima veoma gust raspored poslovnih obaveza uoči i posle Nove godine, samim tim neće iskoristiti "zimski raspust" u potpunosti.

"Imamo mnogo radnih planova, svi ti planovi će biti realizovani. Putin će samo delimično uspeti da se odmori za praznike budući da ih on nikada i ne koristi", naveo je Peskov novinarima.

Takođe je najavio i da će naredne sedmice Putin učestvovati na zasedanju Evroazijske ekonomske unije u Sankt Peterburgu, kao i na neformalnom samitu Zajednice Nezavisnih Država.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()