Pokušaj ubistva Donalda Trampa: Peskov govorio o mogućnosti da se čuju Putin i bivši predsednik SAD

Tramp je u subotu prekinuo svoj javni nastup u Pensilvaniji zbog pucnjave u kojoj je ranjen u uvo

15.07.2024. 12:13
  • Podeli:
vladimir putin, donald tramp - 11 nov 2017 - profimedia-0355111536-6694f634ad23a.webp Foto: Profimedia

Predsednik Rusije Vladimir Putin nije bio u kontaktu sa bivšim predsednikom SAD Donaldom Trampom nakon pokušaja atentata u Pensilvaniji i nikakvi kontakti nisu planirani, izjavio je danas pres sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

"Ne, (ruski predsednik Vladimir Putin) nije kontaktirao sa Trampom i nikakvi kontakti nisu u planu", rekao je Peskov odgovarajući na pitanje novinara, prenosi RIA Novosti.

Tramp je u subotu prekinuo svoj javni nastup u Pensilvaniji zbog pucnjave u kojoj je ranjen u uvo.

Američka tajna služba saopštila je da je ubila osumnjičenog, 20-godišnjeg Tomasa Metjua Kruksa iz Pensilvanije koji je ispalio nekoliko hitaca prema bini na kojoj je govorio Tramp.

U pucnjavi je poginuo pedesetogodišnji bivši vatrogasac, a dve osobe su teško povređene.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()