Putinu uručen predsednički sertifikat

Sertifikat mu je uručila predsednica ruske izborne komisije

16.04.2024. 15:48
  • Podeli:
putin AP PhotoAlexander Zemlianichenko via tanjug (3)-65f806ef2fdc9.webp Foto: AP PhotoAlexander Zemlianichenko/Tanjug

Predsednik ruske Centralne izborne komisije CIK Ela Pamfilova uručila je predsednički sertifikat predsedniku Rusije Vladimiru Putinu kojim se potvrđuje njegova pobeda na predsedničkim izborima.

"Vladimire Vladimiroviču, dozvolite mi da Vam predam predsednički sertifikat", rekla je Pamfilova tokom sastanka sa Putinom u Kremlju.

Putin je zahvalio Pamfilovoj na njenom radu tokom predsedničkih izbora održanih u martu, javio je Tas.

"Želim da zahvalim Vama i Vašim kolegama, kako u CIK-u tako i u lokalnim komisijama. Znam da je to bio težak, ali veoma važan posao za državu i njenu unutrašnju stabilnost, naročito danas", istakao je Putin. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()