Rat nije bio razlog: Ukrajinka pokušala da proda dvogodišnjeg sina za 25.000 evra

Trenutno se razmatra određivanje pritvora za majku

26.04.2024. 13:10
  • Podeli:
trgoivna ljudima decom, prodaja dece deteta, dečak, zlostavljanje, nasilje - shutterstock-662b8b66a9bfa.webp Foto: Shutterstock

U ukrajinskom gradu Dnjepropetrovsk jedna Ukrajinka je pokušala da proda svog dvogodišnjeg sina za 25.000 evra (milion grivni), ali je privedena prilikom predaje deteta jednoj ženi, objavila je pres služba ukrajinskog državnog tužilaštva. 

Trenutno se razmatra određivanje pritvora za majku, a u toku je niz istražnih radnji radi utvrđivanju svih okolnosti i umešanih lica radi pokretanja krivičnog postupka.

Ona je navodno htela da proda sina jer je on onemogućavao da organizuje svoj lični život, pa ona više nije želela da se brine o njemu.

Sudbina njenog dvogodišnjeg sina još nije poznata, prenele su Ukrajinske nacionalne novine (UNN).

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()