Tramp: Bajden više mrzi Kamalu Haris nego mene

Kandidat demokrata za predsednika SAD otkrio je i odakle ta mržnja proističe.

15.10.2024. 17:17
  • Podeli:
džozef džo bajden, kamala haris - 9 jul 2024 - foto Reuters-668fc98916e01.webp Foto: Reuters

Kandidat demokrata za predsednika SAD Donald Tramp izjavio je u intervjuu da aktuelni predsednik Džozef Bajden svoju suparnicu iz sopstvene stranke, Kamalu Haris, mrzi zbog „puča“ usled kojeg je morao da odustane od izbora.

„On je mrzi. Mislim da je mrzi isto, čak i više nego mene“, rekao je Tramp u intervjuu za Jutjub kanal „Bussin' With The Boys“.

Prema njegovim rečima odnosi predsednika i potpredsednika su se pokvarili posle prevrata kada su Bajdena naterali da se povuče, odustane od planova za reizbor i da ustupi mesto Haris u predsedničkoj trci.

Predsednički izbori u SAD se održavaju 5. novembra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()