Zatvorena plaža blizu Istanbula zbog neeksplodiranih mina: Pronađeno ih 28

Mine će biti neutralisane 2. avgusta

31.07.2023. 17:55
  • Podeli:
plaza_grcka (1)-6492d594a6c8c.webp Foto: Pixabay

Plaža Sofular u letovalištu Sile na Crnom moru nedaleko od Istanbula zatvorena je nakon što je pronađeno 28 neeksplodiranih mina, saopštile su vlasti.

"Najmanje 28 neeksplodiranih mina pronađeno je danas u 10.00 časova po lokalnom vremenu. Mine su pronašli ronioci. Osam mina izvučeno je na obalu radi uništenja", saopštile su vlasti, prenosi turski televizijski kanal NTV.

Mine će biti neutralisane 2. avgusta, a ronioci nastavljaju da pretražuju morsko dno nedaleko od plaže. 

Izvor u policiji potvrdio je za RIA Novosti da je Sofular plaža zatvorena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()