Crni oblaci stigli do Novog Pazara: Olujno nevreme sa gradom napravilo haos u gradu

 Kiša je padala izuzetno intenzivno, izazivajući poplave na šetalištima i ulicama koje su se pretvorile u bujice vode.

26.06.2024. 16:41
  • Podeli:
novi pazar nevreme aleksandar nićiforović tanjug-667c283794040.webp Foto: Aleksandar Nićiforović Tanjug

Jako nevreme praćeno pljuskovima i olujnim vetrom, kratkotrajno i gradom, zahvatilo je danas u poslepodnevnim satima Novi Pazar i okolinu. 

Vetar je obarao stabla, a oborena stabla nanela su određenu štetu ugostiteljskim objektima u centru tog grada, javlja dopisnik Tanjuga.

Aleksandar Nićiforović Tanjug

 Kiša je padala izuzetno intenzivno, izazivajući poplave na šetalištima i ulicama koje su se pretvorile u bujice vode.

Kišna kanalizacija nije mogla da izdrži tako veliku količinu padavina, što je dodatno pogoršalo situaciju i prouzrokovalo zastoje u saobraćaju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()