Nevreme tutnji Srbijom: U Aleksincu pijavica, jaka kiša u Kruševcu

RHMZ je deset minuta posle 14 časova izdao i novo upozorenje

24.05.2024. 15:09
  • Podeli:
pijavica aleksinac instagram@192rs-665090faaf558.webp Foto: Instagram@192rs

Nevreme je protutnjalo Srbijom, pa su se za kratko vreme oblaci nadvili nad gradovima. Nakon pljuska u Beogradu, grad je padao 10 minuta u Svilajncu. Tokom nevremena grmelo je i sevalo, a kod Aleksinca snimljena je i pijavica.

I u Kruševcu su pale ogromne količine kiše za kratko vreme, ulice su poplavljene, vozila se jedva kreću.

U mestu Markovac kod Velike plane, takođe pljušti kiša i kao da je mrak pao usred bela dana.

RHMZ je deset minuta posle 14 časova izdao i novo upozorenje u kome se kaže da će u naredna dva sata zapadu Bačke i Srema, u Pomoravlјu, kao i ponegde u zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji promenlјivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim plјuskovima sa grmlјavinom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()