Region pod naletima oluje: U Sloveniji padao jak grad, nevreme stiglo u Hrvatsku

U Slovenskoj Bistrici, između Celja i Ptuja, padali su komadi grada prečnika i do 10 centimetara

13.07.2024. 18:13
  • Podeli:
grad nevreme-667e6391961b1.webp Foto: TANJUG/ Aleksandar Nićiforović

Sloveniju je danas pogodila oluja, koja se u ranim poslepodnevnim satima pomerila prema severoistoku Hrvatske. Oluja praćena jakim pljuskovima i udarima vetra poslepodne se premestila u smeru Slovenske Bistrice i Ptuja, preneo je Index.hr. 

U Velenju i Slovenskim Konjicama, padao je jak grad. Na Fejsbuku su objavljene fotografije i snimci grada koji je danas pao u Ptuju. 

U Slovenskoj Bistrici, između Celja i Ptuja, padali su komadi grada prečnika i do 10 centimetara, objavio je portal Neurje.si. Oluja se sada kreće prema Varaždinu i Murskom Središću. 

Kod Svetog Martina na Muri počeo je da pada grad, objavile su Međimurske novine. Sedište nevremena trenutno se nalazi iznad Murskog Središća.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()