U Ivanjici sneg pada od ponedeljka uveče: Stigle i informacije o kretanju saobraćaja

Vozačima se savetuje opreznost i obavezna zimska oprema

22.11.2023. 12:41
  • Podeli:
Ivanjica sneg Branko Lukić Tanjug-655de86dbca62.webp Foto: Branko Lukić/Tanjug

Na teritoriji opštine Ivanjica sneg pada od sinoć, ali za sada nije izazvao veće probleme vozačima, jer se kolovozi redovno čiste, izjavio je Vitomir Arsović, iz Javnog preduzeća "Putevi Ivanjica".

"Van kolovoza, snežni pokrivač visine je 7 do 8 centimetara, najviše ga ima na predelima iznad 800 metara nadmorske visine, kao i na području Odvraćenice i Jankovog kamena na 1.700 metara nadmorske visine", rekao je Arsović.

Branko Lukić/Tanjug

On je dodao da se vozačima savetuje opreznost i obavezna zimska oprema.

Podsetimo, sneg je zabeleo juče Kopaonik, a prvi sneg je pao i u Sarajevu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()