Obožavaćete je
Poslastica koja se topi u ustima, idealan je izbor za sve vrste slavlja.
Potrebno je:
Fil:
Priprema:
Mikserom umutite jaja s brašnom i šećerom. Testo sipajte u pleh obložen papirom za pečenje i pecite oko 15 minuta na 200 stepeni.
Skuvajte 250 ml mleka i kašiku šećera. Dodajte prašak za puding od vanile pomešan s mlekom i skuvajte puding. Isto uradite s pudingom od čokolade. Ostavite oba pudinga da se ohlade.
Penasto umutite margarin sa 100 g šećera. Pola dodajte u ohlađeni puding od vanile, a ostatak u puding od čokolade, pa sve dobro pomešajte. Ispečenu koru isecite na dva jednaka dela, prvu premažite čokoladnim filom, stavite drugu, pa je premažite filom od vanile. Umutite šlag s preostalim mlekom i ukrasite tortu. Pre služenja dobro ohladite.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.