Po bakinom receptu su najslađe
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za najbrži slatki rolat sa čokoladom.
Testo razviti pa poređati po štanglu čokolade od četiri kockice, gornji i donji deo.
Raseći nožem pored svake čokoladice. Saviti odozgo do sredine pa odozdo do sredine da se sastavi gornji i donji deo sa čokoladama.
Okrenutu rolnicu i ređati u pleh obložen pek papirom.
Premazati žumancetom. Peći na 220 stepeni C 20-25 minuta. Posuti prah šečerom i služiti.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.