Recept je proveren, a ukus priča priče
Iz bakine kuhinje vam donosimo pitu sa sirom na malo drugačiji način.
Za pet većih pitica potrebno je:
U činiju izlupati jaja, dodati sir, mleko i pecivo. Ubaciti ulje, pa sve izjednačiti. Gotovu koru za pite premazati sa dve kašike nadeva jaja i sira. Preko dodati još jednu pa i nju premazati.
Po širini skupiti koru do centra sa jedne i druge strane formirati cvet. U sredinu staviti po malu kašičicu sira, a onda prema sredini poklopiti uglove.
Okrenuti piticu i ređati u podmazan pleh.
Peći na 200 stepeni C oko 30-40 minuta da lepo zarumeni.
Ne propustite ovu zaista jedinstvenu dekorativnu pitu da napravite veoma lagana samo pratite upustva u video-prilogu koji sledi.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.