Pokreće sva čula
Odličan i lak recept za sve gurmane i one koji vole da meze uz piće - pečeni sir sa slaninicom.
Zakuska predivnog ukusa, u ovome se mora zaista uživati i osetiti kako se pokreću sva čula.
Tepsiju malo podmazati. Tikvicu iseći na deblje krugove. Posoliti i ostaviti 30 minuta, pa ocediti tečnost.
Na dno tepsije poređati tikvice i krugove luka. Staviti i malo paradajza. Sve premazati začinskim uljem i staviti u zagrejanu rernu na 200 stepeni oko 15-20 minuta.
Iseći na kocke sir, a na svaku kocku staviti listić suve slanine, pa izvaditi iz rerne luk i tikvice i poređati sir.
Još jednom sve premazati uljem i vratiti ponovo u rernu na još 20 minuta. Izvaditi i služiti uz prepečen hleb.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.