Rapsodija ukusa
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za pileće šnicle u sosu od sira - gurmanski recept za celu porodicu.
Šnicle iseći tanko, pa ih malo izlupati. Ispržiti na ulju suvu slaninu da lepo porumeni.
U ulje u kom smo pržili slaninu ubaciti meso i pržiti oko 20 minuta, da porumeni sa obe strane i omekša.
Izvaditi, pa tu ubaciti seckan beli luk i kašiku brašna da dobije krem boju. Dodati mleko, vodu, pavlaku začin biber i sve izjednačiti.
Kad dobije ređu gustinu, ubaciti ponovo meso i suvu slaninu da se krčka minut-dva. Posuti peršunov list seckan, poklopiti i isključiti. Služiti toplo.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.