Obožavaćete je
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za pitu sa krompirom, paprikom i lukom.
Upržiti seckan luk i papriku, dodati rendani krompir. Dodati mleveni biber. Koru raširiti, premazati uljem, drugu takođe. Razvući punu šaku nadeva od krompira po celoj kori.
Saviti izvice i uviti. Ređati u pleh obložen pek papirom. Iseći na rolnice i premazati uljem.
Peći na 210 stepeni C, 40 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.